UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

A'sim - 1st Month Checkup

Pengalaman Pertama Checkup Anak.

Sepatutnya 1st checkup kene buat awal minggu nie, tpi hrtu dpt appointment hari rabu, tapi chek minta tukar hari jumaat sebab senang sikit x payah balik KL balik dah... Appointment kat Klinik Kesihatan Seremban, Seremban, Chek terus ambil cuti jer hari jumaat, nnti sambung cuti sabtu ahad...

Awal jumaat tue, kami gerak awal, dalam pukul 7.30 tu dah daftar kat kaunter KKIA Seremban.

A'sim - 1st Month Checkup
Kami orang ke-3 yang daftar.

A'sim - 1st Month Checkup
Keadaan ruang menuggu seawal pagi..

Selepas selesai urusan pemeriksaan ibu, kini giliran A'sim pulak untuk lihat perkembangan semasa.. 

A'sim - 1st Month Checkup
Nie kepetusan pemeriksaan semasa awal kelahiran A'sim pada 14 Mei 2014..

Berat : 3.28 Kg
Panjang : 49 Cm
Uuran Kepala : 34 Cm

A'sim - 1st Month Checkup
Marah betul A'sim.. Orang nak bukak baju untuk timbang jer pon...


A'sim - 1st Month Checkup
A'sim - 1st Month Checkup
Aktiviti Timbang & Ukuran dilakukan. Gambar semasa timbang x letak.. Sexy Sangat...hehe

Berat : 4.3 Kg (Peningkatan 1.02 Kg - 31%)
Panjang : 55 Cm (Peningkatan 6 Cm - 12%)
Uuran Kepala : 38 Cm  (Peningkatan 4 Cm - 10%)
BMI : 14.5
A'sim - 1st Month Checkup
Nie Buku record yang nurse dah tulis...

Selepas selesai ukur, jumpa nurse untuk cucuk, Kali nie nurse cucuk kat kaki kanan... sian tgk A'sim nangis, mmg x tgk la masa nurse tu cucuk.. just pegang kaki dia kuat-kuat jer x nak bagi gerak... 

Selesai cucuk, giliran untuk jumpa doktor, Alhamdullilah semua OK..

2 Komentar untuk "A'sim - 1st Month Checkup "

bestnya... nanti tgklah dia cepat membesar kita akan rindu time2 ni... haha... teruja tgk klinik kosong.. klu tempat akak, tak yah cakaplah, sampai tak de tempat duduk..

Klinik Kosong sebab Pergi Awal Pagi..... Klu tgh hari mungkin ramai sikit... hehhe...

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info