UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Nasi Arab Yaman Style - Sana'a Restaurant, Cyberjaya

Assalamualaikum w.b.t

Sepatutnya cheq kene datang keje pada hujung minggu baru-baru nie, Dan dan wife nak blanja makan la... Time x der keje hujung minggu x der lak nak blanja.. Nampak sangat nak pancing lebih...hahaha... Tetiba dapat dapat mesej x payah datang office sebab keje dah settle malam sebelum tue... Tue namanya Rezeki...

Klu dah janji tu x leh tarik balik kan... hehehe... So, kami bergerak la ke Cyberjaya nak cuba try test .. haha(:P) makanan Arab....Pilihan Kami kali nie, Yaman Style - Sana'a Restaurant, Cyberjaya, yang terletak dekat Neo Cyberjaya..

Yaman Style - Sana'a Restaurant, Cyberjaya
Arayes Lamb
Arayes lamp ni wife cheq yang pilih, mula tue katanya x nak makan nasi la.. Nampak macam murtabak, tapi hanya roti dengan inti kambing... Kentang gorang serta sayuran serta sos bawang putih... Tapi cheq tambah sos cili jugak... dah biasa cicah dengan sos cili..

Yaman Style - Sana'a Restaurant, Cyberjaya
Hanith Lamb

Hanith Lamb nie disertakan nasi beriani la kot.. Kambing tu dibalut dengan aluminium foil.. Sos tomato dengan kuah apa ntah, macam herba untuk masak kambing tue jer... tapi x pasti, klu biasa macam dalca la kot... hehe... 


Yaman Style - Sana'a Restaurant, Cyberjaya
Hanith Lamb
Ada la orang tue, mula mula x nak makan nasi konon, dah tengok dah sampai anith lamb, terus mintak tambah 1 lagi... hahaha.. Daging kambing dia best sebab lembut, isi senang nak ambil, 


Yaman Style - Sana'a Restaurant, Cyberjaya
Layers Mix
Nie first time cuba Layers Mix di Sana'a Restaurant, Bila dah terima, nampak menarik la jugak.... Ada 3 lapisan buah, yang bawah sekali tue rasa macam buah pisang, 2 lagi lapisan tue cheq x tahu buah apa... Tapi rasa air nie memang superb..


Untuk yang berkerja di kawasan Putrajaya dan Cyberjaya, klu nak cuba boleh la datang waktu lunch hourr.. Tapi nie bukan iklan berbayar ek.. hehehe

Klu yang nak tahu lokasi Sana'a Boleh rujuk Alamat berikut:
Unit 13-G, Biz Avenue,
Neo Cyber, Lingkaran Cyber Point Barat,
63000 Cyberjaya,
Selangor

7 Komentar untuk "Nasi Arab Yaman Style - Sana'a Restaurant, Cyberjaya"

ok fine nasi arab tu mmg menarik minat.. sob sob..terliur tgk...

terliur gila tengok semua makanan dalam entry ni! T-T especially yg menarik hati air dia siap ada layer lagi tuu

nampak macam best...tapi sally jarang sangat ke cyberjaya walaupun tau byk kedai makan yg best kat sana

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info