UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Baju Berenang Baby - Model Baru Cheekaaboo

Salam.

Sebelum nie, cheq ada buat entry tentang Baby Berenang area Kuala Lumpur. Pernah bawa A'sim pergi Spa sebelum nie, nampak macam best jer.. Pastu ada gak la terdengar dari beberapa orang, elok bawa anak pergi berenang, katanya baby boleh jalan cepat... 

Plan nak bawa lagi anak pergi berenang.. Wife ada la cari kat tenet beberapa swimsuit untuk A'sim nanti... Dan hasilnya, jumpa baju nie, CHEEKAABOO punya swimsuit.. Baju dia agak tebal, boleh elak anak kesejukan masa mandi nanti... Beli yang boleh pakai sampai umur 2 tahun... lama sikit boleh gunanya nanti..


Nie la model terbaru CHEEKAABOO,, hahaha.... baru pakai baju berenang pon badan dah macam-macam gaya... Nanti boleh la tunjuk kuak lentang dengan kupu-kupu lak... hahahaha


Cap terlebih besar sikit.. 

Tak sabar rasanya nak bawa dak kecik nie pergi mandi kolam.. hahaha.. Dah banyak video dah tengok baby menyelam dan berenang. Tapi kebanyakannya anak orang putih la... Tu yang excited tu,lagipon bereang sukan yang digalakan oleh Nabi kita kan..... Dengar gak orang cakap baby pandai berenang sebab dalam perut pun dia duk dalam air.. Keupayaan berenang dia akan makir pudar setelah umur 6 bulan... Wallahualam... 

3 Komentar untuk "Baju Berenang Baby - Model Baru Cheekaaboo"

mesti seronok nanti baby dapat main air ...

comel sangat si A'sim ni haaa... :P

comel. zaman sekarang memang ramai yang train baby berenang.

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info