UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Nuffnang - Glitterati Status


Semalam saja nak buka Nuffnang.. Buka jer nampak Non-glitterati Status.. Aik pelik betui.. Bila masa check main kayu tiga nie.. hehehe :P


Glitterati Status

Terus buat pertanyaan kepada admin nuffnang... nak tahu gak apa masalah..

 Tunggu dalam 1 hari macam tu, Cik Nuffnang jawab yang blog lama chek tu dah x der..
Blog lama tu chek delete sebab ada masalah sikit, tu yang buat baru macam entry Blog Express... Tapi lupa nak delete dalam akaun Cik nufff. Klu dari jawapan cik nuff nie, 4 hari gak la dia nak settle balik status...

Feedback dari Nuffnang.
1 Komentar untuk "Nuffnang - Glitterati Status"

oOOO. baru faham... thanks for sharing... lepas ni nak delete blog kena delete sekali dalam nuffnanglah

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info