UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Tawaran Biasiswa TPM 2015

Tawaran Biasiswa Skim Tenaga Pengajar Muda (TPM) Uitm 2015

Assalamualaikum w.b.t Dan Salam Sejahtera

Biasiswa TPM uitm 2015
Sistem Permohonan TPM

Bagi yang hendak menyambung pengajian di peringkat MAster Dan PHD serta berminat untuk menjadi Pensyarah boleh mula memohon Tawaran Biasiswa TPM dari Uitm 2015 bermula hari ini 24/10/2014 sehingga 07/11/2014..Iklan TPM

Senarai Bidang pengajian bagi penawaran Biasiswa TPM 2015 boleh rujuk DISINI.. Jika sebelum ini, penerima biasiswa boleh membuat pilihan sama ada untuk menyambung Di UiTM atau di mana-mana Universiti yang diiktiraf MQA..Juga memberi peluang untuk menyambung di Luar Negara...
Saya x berapa pasti sama ada tawaran TPM 2015 ini dibuka untuk menyambung di UiTM sahaja atau di mana mana Universiti....

Sebelum Tuan/Puan mengisi borang berkenaan, pendaftaran bagu pengguna baru perlu dilakukan dahulu sebelum permohonan dibuat secara online.  Untuk paparan terbaik, sila gunakan Internet Explorer 7.0 ke atas..
Pendaftaran Sistem TPM
Pendaftaran Sistem TPM
Had Umur Kelayakan Pemohon : 
Ijazah Sarjana : Kurang Dari 30 Tahun (Tarikh Mula Iklan) - klu lahir 25/10/1984 sempat mehon lagi la... hehe
PHD : Kurang dari 35 Tahun (Tarikh Mula Iklan)

Selepas selesai mengisi borang permohonan, pastikan menghantar Dua (2) Salinan dan dokumen sokongan yang telah diSsahkan oleh P&P Jabatan Kerajaan..

Jika Tuan/Puan ingin membuat pertanyaan boleh rujuk  seperti Maklumat Dibawah:
Bahagian Biasiswa
Jabatan Pembangunan Sumber Manusia
Pejabat Pendaftar
UiTM Shah Alam
SELANGOR, MALAYSIA
Tel: +603-5521 1312
Tel: +603-5543 8551

Bantuan Teknikal Sistem/IT : -
Tel: +603-55442203
11 Komentar untuk "Tawaran Biasiswa TPM 2015"

Sistem diorg ni bmasalah ke? asyik reset je bler nk daftar...dh dkt 10x kot isi ni huhuhu :(

Rasa ok jer.... Dah cuba guna Internet Explorer ker....

brp lama ye bond dgn uitm ni?search xjumpe2 plk

dok tunggu jugak bukak tpm ni. tq sharing.

Selalunya klu dengan kerajaan 6 tahun...

salam.nk tny klo kta dpt biasiswa jps ms degree dl, di ruangan tarikh mula kontrak tu nk isi tarikh dpt biasiswa atau tarikh kerja dgn kerajaan?

saya x pasti jps macam mana.. macam kes saya, jpa ada bagi surat suruh melapor diri terus walau belum dapat kerja masa tue....Cuba tengok balik Salinan Kontrak yang dah sain dulu tue.. rasa dalam tu ada tulis term & condition..

Menarik scholarship ni tapi tak sambung master lagi :)

hai.. bw..
jemput join giveaway blog kita :)

kite nak mohon, tapi setahun lagi...khudrii tahun depan update lagi benda camnie...berguna ni...ada tak syarat2 permohonan selain dari umur? xde syarat kelayakkan pointer ke ape ke?

yg gambar share besar kat bawah tuh kite tak reti buat....tapi like button dengan share button yang kecik comel kt bawah tuh kite tahu buat :D hehehehehe

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info