UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Follower #100 UntOngLAAAA

Assalamulaikum..


Alhamdullillah ada jugak yang sokong Blog UntOngLAAAA setelah 2 Bulan Blog Baru express dibina..(biar la baru 100 pun.. hehehe) Terima Kasih banyak-banyak kepada yang sudi join... tiada anda siapala saya.. hehehe...

Follower bertuah UntOngLAAAA yg ke 100 adalah Aini dari Blog HijauKoko.. Blog HijauKoko berkisar tentang kehidupan aini dan kawasan yang boleh dilawati sekitar Pulau Langkawi... Juga ada menyediakan Perkhidmatan Sewa Kereta dan ada buat business Kad terutama untuk majlis Kahwin.. klu ade sesiapa yang berminat nak melancong boleh la contact aini..
Aini: 019-3986724 

Dengan pada masa yang sama, cheq akan meletakan Blog HijauKoko didalam Bloglist untuk Bulan 8 nie... 

tq
6 Komentar untuk "Follower #100 UntOngLAAAA"

Ok lah tu dah dapat 100 followers dalam 2bulan. Tahniah... (^^,)

Wah..time kasih yg x terhingga sebab sudi review blog x seberapa sy ni ye. Sgt2 happyy! ;)

wahh laju, 2 bulan jek dah 100 follower...kite merangkak2 lagi ni... :D

wah....dasyat ...cepat dapat follower samai sratus....tabik spring

itulah..sy pun merangkak2 lagi..terima kasih blogger khudri. insya allah ukhwah lebih terjalin sesama blogger. nanti sy buat entry sempena ni :)

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info