UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Restoran Jepun - Jyuhachi Ban

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Restoran Jepun - Jyuhachi Ban, One City Mall

Aku kalau bab makan nie x der la cerewet sangat, asal boleh jer beres. Tapi aku memang kurang gemar makan makanan jepun, tambah tambah sushi sampai hari nie aku masih x suka makan. Memang x boleh kene dengan tekak lagi la makanan yang mentah nie..

Restoran Jepun - Jyuhachi Ban
Restoran Jepun - Jyuhachi Ban

Bagi pengemar makanan jepun dan yang ingin mencuba makanan jepon boleh la cuba di Jyuhanchi Ban.. Rasa makanan disini bagi aku, dah boleh rasa campuran masakan malaysia.. Mungkin Chef dia Orang malaysia kot... 

Restoran Jepun - Jyuhachi Ban
Tori Katsu Curry Rice Set
Jangan terkejut makanan di Jyuhachi Ban pon dah ada kari. hehe..Nasi Kari Ayam nie mmg lain la.. x pasti dia guna beras apa, mungkin beras bukit gamaknya.. Memang nasi rasa macam pulut sikit.. kalau makan nasi sahaja pon memang dah sedap.. 1 Set nie memang dah kenyang.. Harga Tori Katsu Curry Rice Set dalam RM26.80.

Restoran Jepun - Jyuhachi Ban
Curry Ramen Gyoza Set
Bagi peminat Naruto, boleh la nak cuba Ramen. Kat sini pon banyak jenis ramen..Ada Gyoza..Macam karipap gitu.. Tiba hari bertuah korang mana tahu Naruto datang makan sekali kat sini.. haha. Harga Ramen gyoza set dalam RM28.80

Restoran Jepun - Jyuhachi Ban
 Pic from - Encikpink : Salmon apa ntah.. hahaha

Salmon set nie aku x pasti berapa harga dia. Set Salmon yang dah grill. 


Restoran Jepun - Jyuhachi Ban
Santapan Tengah Hari bersama Blogger
Bagi peminat makanan jepun tu boleh la mencuba makann di Jyuhachi Ban.
Jangan lupa Like Facebook Jyuhanchi Ban, nanti korang tunjuk kat pelayan disana, boleh tuntut 1 Cawan aiskrim.. 

TQ



0 Komentar untuk "Restoran Jepun - Jyuhachi Ban"

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info