UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Free Windows 10 Upgrade

Assalamualaikum w.b.t Dan Salam Sejahtera

Upgrade Window 10 Secara Percuma

Bagi user yang nak upgrade Operating System (OS) sedia ada dari Windows 7 atau Window 8 boleh upgrade secara percuma di portal Microsoft. Kalau sebelum nie guna windows crack pon boleh upgrade windows 10 original, jugak percuma. Bagi user yang belum reserve license sebelum ini pon boleh naiktaraf Window.

Window 10 nie lebih kurang ganbungan Windows 7 dengan Window 8. Mudah seperti Windows7. appearance seperti Windowd 8. 

Upgrage Windows 10 Percuma
Portal Microsoft

Sila klik DISINI untuk Upgrade Window 10 percuma.Sila Klik Upgrade Now dan Click "Run" selepas pop up keluar. 

Free Windows 10 Upgrade
Muat turun File window 10
Sila pastikan anda mempunyai sambungan internet.. Proses Download Windows 10 ni agak panjang sikit. kalau internet laju, kejap je la..


Free Windows 10 Upgrade
Syarat Lesen 

Setelah file windows 10 selesai dimuatturun. Paparan persetujuan  atau License Aggrement.. sila baca dan hadam.. Aku x baca pon.. Klik Accept jer.. hahaha

Free Windows 10 Upgrade
File Dan Aplikasi

User boleh pilih samada nak simpan existing file dan aplikasi atau x... Klik jer Next.

Free Windows 10 Upgrade
Install Window 10
Install Windows 10 dan sila tunggu.. selepas itu, selesai..

Free Windows 10 Upgrade
Window 10

Tahniah, Anda merupakan pengguna Window 10..Selamat Mencuba

Sekian, terima kasih.
4 Komentar untuk "Free Windows 10 Upgrade"

nak upgrade jgk tp internet slow plak...sabor je la.

Awesome..Windows 10 is the best.

update sangat lah si bapak :) #BTW saya baru saja melakukan upgraded :)

Abe Nik masih setia pada window 7

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info