UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Aktiviti Riadah petang Dengan Pewi

Assalamualaikum w.b.t Dan Salam sejahtera

Aktiviti Riadah Anak dengan Basikal @ Pewi 

Kalau balik umah atok Asim mesti kene bawa dia pergi jalan-jalan bila petang... Maklum la abang-abang sepupunya mesti keluar berbasikal sekitar tmaan.. Kalau kat KL memang duk dekat rumah jer.. Tak berani nak bawa keluar macam nie.. Ingat dulu beli sebab nak bawa pergi jalan-jalan kat shopping complex, tapi x berani la sebab payah lak nak kejar dia.. bukan dia nak ikut kita pon.. dia nak berjalan sendiri ja...

Aktiviti Riadah petang Dengan Pewi
Glide dengan Ybike
Pewi @ ybike nie beli dekat Aeon BIG yang bukan ori punya.. apa nama ntah..murah la sikit dari yang berjenama tu... Tapi rupa memang seakan pewi ybike tu.. hehe.. Pewi nie sesuai untuk anak-anak berusia 1-3 tahun.. Sebab kalau nak beli basikal memang anak-anak seusia nie masih belum pandai mengayuh...

Aktiviti Riadah petang Dengan Pewi
Kene Angkut keluaar dari kawasan x rata... :P 

Kerja slide jer la.. nak gerak memang guna tenaga.. macam berjalan juga, cuma bezanya boleh duduk.. KAlau kawasan yang curam tu, laju la sikit... kalau guan dekat jalan tar yang kasar agak susah sikit. kalau susah angkat la ybike tu.. hehehe... Asim kalau payah nak slide tu memang dia sendiri bangun angkut dia punya ybike nie...

0 Komentar untuk "Aktiviti Riadah petang Dengan Pewi"

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info