UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Pendapatan Pertama dengan FOREX melalui FXUnited

Assalamualaikum dan salam Sejahtera

Pendapatan Pertama dengan FOREX melalui FXUnited

BAru hari nie, cheq berkesempatan untuk share pendapatan dengan forex nie, sebelum nie risau jugak takut-takut x menjadi... benda nie aku cuba pertengahan bulan JUN haritu, sampai hari nie masih lagi belajar untuk trade.. Belum terer lagi..

Pendapatan Pertama dengan FOREX melalui FXUnited
FXUnited

Aku cuba buat 2 akaun, untuk aku dan jugak untuk wife aku... Forex nie aku mula berani untuk trade lepas abang ipar aku duk main stick, aku tanya la dia dah lama ka men forex dan beberapa pertanyaan lagi yang berkaitan terutama kaitan dengan Bank Negara (BNM).. 

Lepas dah dengar penjelasan dari dai la aku mula yakin, pastu tetiba kawan kepada wife aku ada buat forex nie, yang mana dia dekat FXUNITED ada menawarkan kelas dan Kursus PERCUMA..

Selalu kalau nak masuk kelas pon dah beribu, tu belum buat trade lagi.. Bila ada kelas dengan Kursus yang PERCUMA nie, aku berani la sikit nak cedok sikit2... Kelas plak hari biasa, tu yang tambah confident sebab kalau kursus hari cuti nie x berapa boleh percaya sebab mana ada market buka sabtu ahad, hanya dummy market ja.

Pendapatan Pertama dengan FOREX melalui FXUnited
Pengeluaran Pertama

Nie akaun Aku yang aku dapat dari IB.. X Sampai 24 Jam, lepas withdraw trus masuk dalam akaun.. Masa nie aku withdraw 190 USD bersamaan dengan RM703... masa tue rate withdraw 1USD = RM3.7.


Pendapatan Pertama dengan FOREX melalui FXUnited
Pengeluaran Pertama

Nie akaun yang aku bukak untuk wife aku, withdraw trus masuk akaun wife aku la.. masa nie aku tolong buat withdraw 125 USD. 

Aku menage dua-dua akaun nie senang nak pantau.. hehehe...

Kelas 3 kali seminggu, Basic (Selasa dan Rabu) Advance hari khamis..Bagi sesiapa yang berminat boleh la hubungi no berkenaan untuk mengetahui mengenai forex dan kelas-kelas PERCUMA, :
ozoku fx - 0132006298

Klu nak register Free un tuk bukak Akaun demo boleh la cuba:

TQ

3 Komentar untuk "Pendapatan Pertama dengan FOREX melalui FXUnited"

deposit berapa tu?,boleh lah try duulu nk cube lagi :D

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info