UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Kelas Tambahan Baby Berenang Di Swimming Pool Grand LEXIS, PD


Sepetang Bersama A'sim Main Air Di Kolam Renang Grand LEXIS, PD

Assalamualaikum w.b.t Dan Salam Sejahtera

DAh lama x Bawa ANakku, A'sim pergi berenang, Kali terakhir bawa pergi berenang di Kompleks Sri siantan, banyak sangat halangan sebelum nie, Kali nie, dah alang-alang datang, boleh la bawa A'sim berenang balik..


Kelas Tambahan Berenang Baby Di Swimming Pool Grand LEXIS
Kolam Kanak-kanak
Lokasi kali ini Kolam Renang Awam Grand Lexis, Sebelah Hotel Lexis ja.. Klu kat sini boleh bawa anak anak kecik.. Klu musim cuti sekolah pon disarankan bawak kat sini... Ada public pool yang mana ada ada gelonsor air.. Kolam untuk kanak-kanak tue cetek jer.... dijamin selamat.. Klu  main air nie, x kira la cetek atau dalam, pengawasan ibu bapa tue penting.

Kelas Tambahan Berenang Baby Di Swimming Pool Grand LEXIS
Safety First
Pernah terbaca dan pernah lihat Video yang budak kecil memang ada skill untuk berenang... Biar la depa boleh terapung pon, Cheq memang x berani nak lepas macam tue ja...Cheq mmg x berapa berani nak bawa A'sim berenang tanpa pelampung..hahaha..
Klu guna pelampung kat kepala nie, setakat nie ok la sebab boleh tengok dia tendang kaki dia untuk bergerak, tapi x laju la.... Dulu masa bawa pergi Spa Baby, nampak la tendangan  A'sim dalam Air tue.. 


Kelas Tambahan Berenang Baby Di Swimming Pool Grand LEXIS
Pelampung Lee Kwang Soo
Klu pakai pelampung kat tengkok selalunya budak x berapa suka sebab membataskan pergerakan kepala dia... Klu anak yang dah besar sikit boleh la letak dalam pelampung biasa... Nie pelampung Lee Kwang Soo...haha... nampak la si A'sim nie suka, tapi yang x bestnya, kaki dia x mau tendang la, Asik kene tolak ja...


Kelas Tambahan Berenang Baby Di Swimming Pool Grand LEXIS
Matahari Terbenam Di Grand Lexis, PD
Lama gak la bermandi manda dengan budak nie sampai matahari pon dah nak tengelam, namapun budak, memang suka air, klu kejap memang menangis la jawabnya...Harap ada la masa terluang lagi bawa A'sim berenang...
8 Komentar untuk "Kelas Tambahan Baby Berenang Di Swimming Pool Grand LEXIS, PD"

Cik Mimie nampak Kwang Soo...hehe..alalala, comelnya A'sim main air :)

aktiviti paling best bila dapat bersama anak di kolam renang..hati terhibur

terima kasih kerana drop by di blog JM..ini kunjungan balas...follower ke 254

bestnyer...anak saya pun suka xtvt ni...!

Aktivitas yang bagus kawan...

bestnya.. bebudak memang la suka air kan..
yang tua macam CT pun kena amek kelas berenang..

wah bestnya si kecik dapat berenang...

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info