UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Promosi Tiket Penerbangan MAS Murah 2015

Assalamualaikum w.b.t 

Awal Minggu haritue, baru sebut nak balik Kedah... Tetiba Wife tertengok ada Promosi Tiket Penerbangan MAS Murah 2015 bermula 16-18 Dec... 

Promosi Tiket Penerbangan MAS Murah 2015
Boieng 737-800

Agak beruntung kami sempat book perjalanan Tahun Baru 2015 ke kampung halaman hanya serendah RM252 Bagi 2 Orang Dewasa dan 1 Bayi untuk tiket 2 Hala.. Ini bermakna hanya RM126 untuk sehala... Lebih kurang harga naik Bas jugak la... Amat berbaloi... Masa dan tenaga pon boleh jimat banyak,

Jika dibandingkan dengan perjalanan menggunakan kereta, amat berbeza dari segi kos spt tol dan minyak dan masa perjalan yang selalunya mengambil masa 5-6 jam untuk ke Utara..

Promosi Tiket Penerbangan MAS Murah 2015
Jadual Perjalanan

Tiket Ke Kedah kami ambil seawal pagi.. Sebab tiket Pagi dengan malam jer yang ada offer... Kami piih pagi sebab untung masa leh duk lama sikit kat kampung..hehehe

Flight kami ke kedah nanti MH1202 seawal jam 7:15 pagi pada 1 Januari 2015... Anggaran perjalanan lebih kurang 1 Jam.. Pkui 8.30 macam tu dah boleh "menyorok" la kat Jitra nanti.. hehe


Promosi Tiket Penerbangan MAS Murah 2015
MH 1202

Kami plan balik kampung lebih kurang 5Hari.. Ambik banyak terus alang-alang ada Cuti Umum.. Balik ke KL menggunakan MH1253 lebih kurng jam 9 Malam.. Sesapa nak offer datang ambik check amat dialu-alukan... hahaha...

Promosi Tiket Penerbangan MAS Murah 2015
MH1253


Harap harap semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan-Nya...

Sila ikuti UnT0nglaaa untuk Promosi Terbaru Tiket MAS 2015..

TQ
7 Komentar untuk "Promosi Tiket Penerbangan MAS Murah 2015"

murah2..naek MAS pulak tuh..thorbaiklah.

Uikss memang berbaloi-baloi sungguh la ..

ehh template kita sama la .. hehehe

Memang template sama... Saya ambil template nie pon lepas sedut info dari blog Sifu HH.. hehehe...
http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/blog-yang-mesra-seo.html

berbaloi sangat tuu..kena update selalu rege tiket flight ni..kalau air asia, lambat brapa minit je dah tukar harga lain.. kdg2 take time kan nk buat decision..check harga dah berubah

wah murahnya, apakah promo ini berlaku untuk pasengger dari negara lain?

Wah..xpernah lagi merasa naik flight..huhu

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info