UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

Mom & Baby Expo 2014 di IDCC Shah Alam

Mom & Baby Expo 2014

Assalamualaikum w.b.t Dan Salam Sejahtera..

Mom & Baby sekali lagi mengadakan Expo pertama kalinya di IDCC, Shah Alam.. Kali ini lebih 300 gerai yang turut serta... 12000 pengunjung terawal akan beropleh goody bag yang disediakan penganjur .. hehehe

Klu yang merancang untuk membeli persiapan sebelum menerima cahaya mata, boleh la berkunjung kesana.... Selalunya klu expo, memang ada la barang yang dijual murah dari harga biasa.


Mom & Baby Expo 2014 di IDCC Shah Alam
Mom & Baby Expo 2014
P/s: Sori, aku terpaksa tukar sikit Banner tu...

Semalam wife dah pergi riki tengok kawasan dulu.. hehehe... Tapi ada beberapa dan info yang dapat dikongsi bersama..

"Expo nie agak besar dan difahamkan Terbessar di Asia Tenggara"
"Bangunan IDCC baru siap, Lif dan escalator masih belum berfungsi, Jalan naik tangga ler.... hehehe.."
"Expo di Tingkat 7.Parking di tingkat 3, Bagi yang bawa baby parking tingkat 4."


Mom & Baby Expo 2014 di IDCC Shah Alam
IDCC Shah Alam

Acara Mom & Baby Expo 2014 nie berlangsung selama 3 Hari:
Penganjur : Mom & Baby Expo
Tarikh :  31 Oct - 02 Nov
Jam : 10 Pagi - 9 Malam.
Tempat :
IDCC
Block 9 , Jalan Pahat J 15/J, Seksyen 15,
40200 Shah Alam, Selangor..


tq

3 Komentar untuk "Mom & Baby Expo 2014 di IDCC Shah Alam"

Mesti banyak barang anak2 yg murah2.

boleh tahan jgklah lau nak nek tanggga. Nak naek dah satu hal..kalau nak turun nnti dengan barang2 beli..huhu..

N pergi.. baju murah-murah.. suka sangat. ada review kat blog N :D

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info