UntOngLAAAAA....

About my lifestyle include parenting session. Also include working life and my family activity...

Leaderboard

"Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain"



Salam kekawan..

Semalam tengok kat shoutbox untuk tgk siapa yang blogwalking kat blog Unt0ngLAAAA..Fatiha Zainal tag cheq untuk join Segmen nie.. Selalu memang tengok kat shoutbox untuk balas kunjungan.. Tapi ada gak otai2 cakap shoutbox tu x bagus untuk letak dalam Blog... Tapi sebagai newbie nie, pada pendapat cheq, shoutbox tu tolong kita untuk tarik orang datang dan tingalkan jejak... hehehe...


Segmen nie dianjurkan oleh Anne Nurain

Kali nie, cheq nak Tag Blogger :
KM  |  Yana  |  Budak
:)
14 Komentar untuk ""Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain""

Membalas kunjungan..selamat bersegmen

ok.. nanti KM join ya.. all the best..

Balas kunjungan dari segmen yang sama :)

blog saya pun ada shoutbox jugak sebab nak bagi senang pengunjung untuk tinggalkan jejak.

thanks sudi join! selamat berkenalan dengan para peserta.. :)

balas knjungan dr segmen yang same
gud luck khudri

saya dtg dari segmen yang same... salam perkenalan yer.. blog awk dah ade dalam bloglist saye: ''Segmen Bloglist Exchange''...

SWEET HEART

Terima kasih tag yer. Insyaallah...nanti sy join!

singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

jalan2 dr segmen yang sama.. selamat bersegmen..

btw folo sini..

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

yuk singgah (y) segmen yang sama :)
http://www.ariefsigli.com/p/partnert.html

Recent Comment

Recent Visitors

 
Copyright © 2014 UntOngLAAAAA.... - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info